Eget etikettryckeri

En värld i många färger

Eget etikettryckeri

Vi har eget high-tech etikettryckeri i och kan producera många olika typer av etiketter. Baserat på vår stora erfarenhet när det gäller såväl etiketter som etiketteringsutrustning, vet vi vilka krav etiketten skall uppfylla för att fungera optimalt - både visuellt och tekniskt.

Det försäkrar dig att få en etikett av bästa kvalitet, som fäster stabilt på produkten, som kan tåla fukt, frost eller stoft, som ger en utskrift av hög kvalitet och som bevarar färgerna.

Alla etikettyper från en och samma leverantör
Vi tillverkar alla typer av etiketter, men har ett särskilt stort expertkunnande när det gäller etiketter för thermo och thermotransfer printrar, som i stor utsträckning används inom livsmedelsindustrin och detaljhandeln.

Vi kan trycka upp till 8 färger åt gången, inkl. guld och silver, samt förse dig med både flerfärgade säljetiketter och neutrala vita etiketter för kartong- eller pallmärkning.

Undgå dyra driftstopp och få lägre underhållskostnader
Vårt tekniska kunnande när det gäller etiketteringsutrustning gör att vi kan producera etiketter med en ytbehandling som kör problemfritt och minskar slitaget på etiketteringsutrustningens termohuvud. Därigenom undgår man dyra driftstopp samtidigt som termohuvudet får en ökad livstid och därför inte behöver bytas så ofta.


Se etikett exempel här...