Om Scanvaegt

Scanvaegt Systems AB som är en del i Scanvaegt-koncernen är en marknadsledande leverantör av koncept och totallösningar till svensk industri inom vägning, datainsamlingssystem, etikettering och inspektion

INNOVATION – PERFEKTION – DEDIKATION

Scanvaegt Systems AB levererar högteknologiska lösningar och produkter allt från kompletta turnkey lösningar till stand alone produkter för många olika branscher såsom miljö och återvinning, entreprenad, värme och energiproduktion, råvaruindustrin, verkstadsindustrin, processindustrin, livsmedelsindustrin m.fl.

Vi arbetar med egen produktutveckling och en stark effektiv serviceorganisation vilket gör att vi kan möta våra kunder och deras krav i en miljö som ständigt förändras.

Vi har gjort "INNOVATION – PERFEKTION – DEDIKATION" till våra ledord, därför att dessa tre begrepp, var för sig och i tillsammans, sammanfattar de värden, vi som företag och arbetsplats vill stå för.

Scanvaegt Systems AB har miljöledningssystem enligt ISO 14001:2004.

Scanvaegt-koncernens laboratorium, Scanvaegt Calilbration, är ackrediterat enligt europa-standarden EN ISO/IEC 17025 och EN ISO/IEC 17020 för kalibrering och Återkommande kontroll.

Laboratoriet är registrerat hos Swedac, som kontrollorgan för Återkommande kontroll i Sverige.

Ladda ner Profilbroschyr om Bilvektsavdelningen
Ladda ner Profilbroschyr om Industri-avdelningen