Nyheter

Här kan du läsa några av de senaste artiklarna och pressreleaserna om nya produkter, system samt olika lösningar.

Vi lanserar den nya ScanX.Net vers. 2.3 för Windows 10, som innehåller en rad nya funktioner:

Vi lanserar den nya ScanX.Net vers. 2.3 för Windows 10, som innehåller en rad nya funktioner:

NYA ScanX.Net 2.3 för Windows 10

Efter en målinriktad vidareutveckling och optimering av vårt ScanX.NET system kan vi nu stolt presentera den nya ScanX.Net vers. 2.3 för Windows 10.

Versionen innehåller en rad nya funktioner och har blivit ännu snabbare med en robust och stabil applikation. Till ScanX.Net 2.3 finns följande nya möjligheter:

Snabbare kommunikation med upp till 25 terminaler
Terminalkommunikationen har blivit optimerad och hanterar nu effektivt datautväxling i realtid med upp till 25 terminaler per lokal anläggning.

Stickprovsmodul med urval
Det kan nu tillföras data, kategori, status och bilder till en registrering, som är utvald till stickprovskontroll, samt skriva ut och sända rappor-ter via e-mail.

Utvidgad Pendulvägning
Denna feature automatiserar och förenklar processen med utföra flera registreringar till samma kund och koppla samman dessa till en vågsedel, vilket spar tid och arbete.

Synkronisering av bilder
I nye ScanX.Net kan alla bilder, som tas i förbindelse med registreringen, överföras från den lokala platsen till den centrala servern. Här är bilderna tillgängliga för alla och kan skrivas ut i en rapport med registreringen.

Utvidgad e-mail funktion med automatiska rapporter
ScanX.net kan automatiskt generera rapporter och sända dessa via mail som en PDF-kopia till kunder eller leverantörer. Detta innebär att kunden kan få önskad statistik med automatik utan att belasta vågoperatör eller administration. Mailet kan innehålla en e-mail text och en extra, individuellt anpassad fil, t.ex. en XML-fil med registreringsdata.

Full kompatibilitet med de nya förarterminalerna
Den nya ScanX.Net 2.3 är naturligtvis fullt kompatibel med den nye serien av förarterminaler – VT200, VT180 och VT150 – som nyligen har lanserats i år.

Tillbaka.